PÁTEK 20. 7. 2018  

POLÉVKY

0,33 l        Hovězí vývar s játrovou rýží        26,-
0,33 l        Brokolicová        24,-
  
 

HOTOVÁ JÍDLA

100g
Vepřová plec po Pražsku s domácími houskovými knedlíky / dušenou rýží (al. 1, 3, 7)
78,-
(přírodní omáčka, sypání = vajíčko, šunka, hrášek)
100g
Netradiční vepřové Cordon bleu se šťouchanými brambory (al. 1, 7)
78,-
(přírodní vepřová kapsička plněná modrým sýrem a listovým špenátem)
100g
Vepřové medailonky "ROZVOJ" s opečenými brambory (al. 1, 7)
77,-
(zapečené se slaninkou a hermelínem)
150g
Srbská musaka s vařenými brambory a zelným salátkem s kukuřicí (al. 1, 3, 7)
78,-
(květák zapečený s mletým vepřovým masem)
280g
Těstovinová mísa s grilovanými kuřecími nudličkami a opečeným toastem (al. 1, 3, 7)
80,-
100g
Smažené kuřecí řízečky v kukuřičných lupíncích s bramborovou kaší (al. 1, 3, 7)
76,-
280g
Rýžový nákyp se švestkami (al. 1, 3, 7)
74,-prikou      79,-
 
100 g        Špikovaná vepřová kýta s bramborovými knedlíky a červeným zelím         82,-
 
120 g        Smažený vepřový řízek s vařenými brambory a kyselou okurkou       82,-
 
120 g        Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem        82,-
 
120 g        Kuřecí steak na medu se zázvorem, opečenými brambory a šopským salátem        89,-
 
100 g        Kuřecí nudličky na smetaně s hlívou ústřičnou a dušená rýže        82,-
 
150 g        Vařená brokolice se sýrovou omáčkou a vařenými brambory       78,-
 
 

JÍDLA PRO MALÝ HLAD

  50 g       Špikovaná vepřová kýta s bramborovými knedlíky a červeným zelím       61,-
 
50 g      Kuřecí nudličky na smetaně s hlívou ústřičnou a dušená rýže        61,-
 
75 g      Vařená brokolice se sýrovou omáčkou a vařenými brambory      59,-
 
 

ZELENINOVÉ SALÁTY NA OBJEDNÁVKU

250 g     Zeleninová mísa se smaženým hermelínem, dresinkem a toastem    95,00
 
250 g     Zeleninová mísa se smaženými kuřecími nugetkami, dresinkem a toastem    95,00
 
 
* JEDNOTNÁ CENA PŘÍLOH K HOTOVÝM JÍDLŮM 12,- Kč *
* ODBĚR JEDNOHO TEPLÉHO JÍDLA = JEDNA STRAVENKA *
*ZMĚNY V JÍDELNÍM LÍSTKU VYHRAZENY*

* Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EÚ nalezenete na zadní straně jídelního lístku. *

 

 

 

Poznámky:

1) Pokrmy připravujeme z pšeničné mouky.

12) U pokrmů označujeme i stopové množství tohoto alergenu.

* Na vyžádání jsme schopni připravit většinu pokrmů i v bezlepkové variantě. *